Totaalconcept: van A tot Z

De bouw of aanschaf van een huis is vaak de grootste uitgave die een mens doet in het leven. Vaak is dit ook een ijkpunt: de balans wordt opgemaakt en financieel gezien maakt men vaak een nieuw begin. Een goed moment om over bepaalde zaken na te denken!

Behalve begeleiding van uw bouwproject biedt Stassen Projectmanagement, dankzij een uitgebreid netwerk, ook een totaalconcept aan voor mensen die werkelijk ALLES geregeld willen hebben.

U moet hierbij denken aan bemiddeling bij de verkoop van uw huis of appartement al dan niet in combinatie met grond (b.v. boerderijen), de aankoop van een nieuw object, het in contact brengen met het netwerk van bekwame makelaars, notarissen, fiscalisten, belastingadviseurs, juristen en bankiers ten behoeve van uw estate-planning voor nu of voor een zorgeloze oude dag.

Uiteraard zet Stassen Projectmanagement zijn netwerk in volledig ten dienste van de opdrachtgever.

Bent u alleenstaand en op leeftijd en wilt u zich settelen voor uw oude dag? Stassen Projectmanagement kan u dan ondersteunen met advies en begeleiding: Denk hierbij aan het zoeken naar een geschikt appartement, de eventuele verbouwing en inrichting hiervan, het uitzoeken van vloeren, keuken, sanitair, inbouwkasten en stoffering enzovoort, tot en met de vaas met bloemen op tafel bij oplevering!

Indien u uw kinderen wilt betrekken in uw financiële planning, zowel zakelijk als privé, dan kunt u fors besparen op successierechten!

Door deze vorm van coaching heeft u de zekerheid dat uw zaken goed geregeld zijn. Het smeden van de juiste constructie levert u altijd fiscale- en andere financiële voordelen op.