Erfafscheiding

Hekwerken

Kastanje hekwerken zijn een duurzame, natuurlijke, milieuvriendelijke en landelijke afrastering voor vele toepassingen, geproduceerd en geleverd vanuit Frankrijk en Engeland in diverse soorten en maten leverbaar:

Post & Rail

Deze van origine Engelse robuuste afrastering is zeer sterk, duurzaam en past zeer goed in een natuurlijke omgeving. Prachtig als omheining van weilanden en landgoederen! Het Post & Rail hekwerk (“paal en ligger”) kenmerkt zich door de pen-gat verbinding van de gekloofde liggers in de palen.

post-en-rail-2

Frans kastanje hekwerk

Dit kastanje hekwerk is afkomstig uit Frankrijk en is net zoals het Engels hekwerk gemaakt van gekloofde kastanje latten, sterk en van nature duurzaam. Het Franse hekwerk onderscheidt zich door meer rechte latten, nettere afwerking door strakker gewikkelde ijzerdraden en duidelijk afgepunt bovenaan. Over het algemeen heeft het Franse hekwerk een “strakker” design. De lat afstand is ca. 4 tot 5 cm.

Boomkasten

Ter voorkoming van vraatschade aan aanplant door vee, kunnen van het Frans kastanjehekwerk ook boomkasten worden gemaakt, gesteund door meerdere kastanjehouten palen.

Kastanje Palen

De kastanje paal heeft een lange levensduur vanwege de hoge duurzaamheid die het hout van nature heeft, zonder enige chemische verduurzaming. Hiermee wordt al jaren een zeer hoge en betrouwbare kwaliteit gewaarborgd tegen een relatief gunstige prijs.

Afrastering diversen

Kastanje palen kunnen heel goed gecombineerd worden met een gegalvaniseerd hekwerk bijv. met Zware Ursus: ideaal om vee in te rasteren. Eenmaal goed geplaatst hoeft u het nooit meer te vervangen!

Poorten

Voor inritten en toegangswegen is een divers programma van poorten verkrijgbaar w.o. traditionele Engelse hekken en andere modellen. De poorten zijn gemaakt van behandeld grenen of onbehandeld eiken en daarmee is kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd.

Engelse toegangspoorten en hekken

Dé Engelse toegangspoort is de klassieke originele Engelse draaipoort, gemaakt door Engelse vaklieden. De toegangspoort zorgt niet alleen voor een betere toegang tot uw woning maar draagt ook bij aan een opwaardering en veiligheid van uw erf.

Engels veldhek en poort

Net zoals de toegangspoort is dit een origineel Engels draaihek. Het veldhek is fijn afgewerkt en voorzien van een stevige bovenligger met daaronder 4 regels, gemonteerd met pen-gat verbinding. De hoogte van het duurzame veldhek bedraagt ca. 1.10 m tot aan bovenkant van de ligger. Andere maten zijn mogelijk.

Eiken raamwerk

Deze kleinere hekwerken passen uitstekend als eenvoudige toegangspoort bij het Franse of Engelse hekwerk. De eiken raamwerken kunnen eventueel worden voorzien van kastanje latten zodat het één aansluitend geheel wordt. Deze milieuvriendelijke onbehandelde duurzame raamwerken worden geleverd met bijbehorend hang- en sluitwerk.

Slagbomen

De slagboom is een veel voorkomende poort die veel in bosrijke en landelijke omgevingen te vinden is. De poort is geheel gemaakt van ronde kastanje palen, wat de slagboom een natuurlijke uitstraling geeft. Uiteraard zijn de kastanje palen die gebruikt worden voor de slagboom onbehandeld wat voor een milieuvriendelijk resultaat zorgt. De natuurlijke duurzaamheid van kastanje zorgt voor een langdurige oplossing voor het afzetten van paden of uw erf. Natuurlijk wordt de slagboom geleverd inclusief het bijbehorende hang- en sluitwerk. Deze slagbomen zijn leverbaar tot 5m lengte.